skip to Main Content

Välkomna till samtal inför utlysning av statsbidrag 2021 – ideella föreningar och stiftelser

 

Vad? Webbinarium inför utlysningen av statsbidrag 2021 för ideella föreningar och stiftelser

När: Webbinariet startar klockan 10.00 den 4 december 2020.  Myndigheten ger först en allmän information om statsbidragen i cirka 45 minuter. Därefter finns möjlighet att stanna kvar och ställa frågor eller lyssna på andras frågor till cirka klockan 11:30.

Är din organisation engagerad i arbetet med att minska och motverka segregation? Då kan det vara intressant att delta i Delmos webbinarium om nästa års utlysning av statsbidrag. Utlysningen kommer att öppna i början av 2021. Under webbinariet beskriver Delmos utlysningens inriktning och ger en bild av vilken verksamhet som Delmos prioriterar. Vi beskriver också aktiviteter som vi inte ger stöd för. Syftet med webbinariet är att möjliggöra för potentiella ansökare att förbereda relevanta ansökningar. Efter presentationen är ni välkomna att ställa frågor.

Webbinariet genomförs som en livehändelse i Teams. Du behöver inte ha Teams för att kunna delta i livehändelsen, utan kan välja alternativet “titta på webben”. Deltar du i webbinariet via en telefon behöver du ha installerat Teamsappen. Ingen föranmälan behövs.

Alla kan komma till webbinariet genom att klicka på denna länk:

Länk till webbinariet.

 

Back To Top